Bodylogga2.png                                                        

                                            

Våra öppettider:

Alla dagar 07.00 - 22.00

Alltid bemannat!

Partner!

Som leverantör av våra maskiner har vi valt Gymleco i Jordbro. Ett helsvenskt 

företag inom styrketräningsbranschen.

Gymleco har sedan starten 1994 fokuserat på funktionell träningsutrustning med lång livslängd och litet behov av service.

Tack vare detta har de blivit en av nordens största tillverkare och grossister av gym- och träningsutrustning med återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

"VI UTRUSTAR DITT GYM

Vi vill att våra kunder ska se oss som en totallösning och en lönsam investering. Genom dialog med kunden skapar vi innovativa och optimala lösningar. Med andra ord: egen konstruktion – inga kopior.

I våra lokaler i Haninge söder om Stockholm har vi samlat ledning, säljorganisation, konstruktion, delar av produktion och montering under ett tak. Genom att koncentrera så mycket som möjligt på ett och samma ställe kan vi behålla kontrollen över vårt kompletta sortiments kvalitet. Vi har även möjlighet att tillverka kundunika produkter som inte finns med i vårt ordinarie sortiment.

Vi på Gymleco jobbar oförtrutet vidare för att förverkliga vår vision om ett friskare Sverige!"


REFERENSER Gymleco

SissySquat

POWERCLUB STOCKHOLM

Mitt i centrala Stockholm på Holländargatan 31 ligger Powerclub. Anläggningen med en yta på ca 600 kvadratmeter gör den till ett av Stockholms största styrketräningscenter. Gymleco har utrustat alla delar av gymet dvs. kondtionsutrustning, styrkemaskiner, fria vikter och tillbehör.

Besök www.powerclub.se för mer information

SissySquat

NAJADEN

Najaden har en fantastisk mångsidig maskinpark där Gymleco har en stor mängd maskiner, mängder av hantlar finns till ert förfogande, för alla..Elit som motionär, yngre som äldre , rutinerad eller nybörjare, för de som vill träna hårt och tufft eller vill köra enklare cirkel träning eller crossfit.

Vi besöker Najaden kontinuerligt för att fortlöpande se till att allt fungerar

och när de behöver uppdatera med utrustning.
Besök www.najadensgym.se för mer information

SissySquat

05-23 TRÄNING & REHAB

Vår trevliga medarbetare Marina som även är kundansvarig här på gymleco, driver även en friskvårdsanläggning på 650 kvadratmeter i Tyresö/Trollbäcken, Marina har över 15 års erfarenhet av att starta upp diverse

gym anläggningar.
Besök www.05-23.se för mer information